Check Out The Interview With Artist Q Machette



1. Where are we talking from today?
Answer:
L.A.

2. What would you like to accomplish in 2019?
Answer:
I would like to accomplish more business ventures.

3. What is your take on politics?
Answer:
Politics decisions affect people's daily lives so it’s important that we educate our selves on how to respond to it.

4. Where did you get your artist name from?
Answer:
QMACHETTE
I got it from me I create it by using my nickname mix with my lyrical ability.

5. Growing up, how important has music been in your life? Can you recall the moment when you decided that you wanted to be a musician? Was it an easy or difficult choice to make?
Answer:
Growing up with music was very important to me I remember when I first saw N.W.A video Straight Out of Compton at that moment I knew where I wanted to be it was an easy choice.

6. Was there ever a time when you thought about doing something else? If you weren’t a musician today, what could you see yourself doing?
Answer:
 Not at first I only wanted to do music but as I mature my business intelligence pick up so I wanted to start exploring being an entrepreneur.

7. What has been the biggest surprise so far about making music in your career? What has been an unexpected or welcome challenge to it all?
Answer:
One of the biggest surprises of my career is challenges and opportunity because as an artist you have to understand how to react to them ...that will determine the outcome of your career. Stay focused and trust God.

8. What was it like putting together your EP?
Answer:
Putting together my EP was fun. It’s nothing better than doing something you love and getting paid for it..blessings.

9. Who are some of your favorite artists or rather, what musicians have continued to inspire you and your music? Who would you absolutely still love to work within the future?
Answer:
 I don’t have a favorite artist I respect all artist craft and their movement. I have been blessed to have work with a few already like Gucci Mane, Trouble DTE, Bobby V , Cash Out, Young Dro , Waka Flocka, etc. In the future, I probably will link up with J Cole for my last project I’m working on.

10. What has it been like keeping up with your social media accounts and all of the different platforms? Is it hard to stay up to date on it all? What would you say is your favorite way to connect with your fans now?
Answer:
Lol I don’t be on social media like that I’m in a different place now but when I do I connect with the fans by being me .. I call it advertising my truth lol.

11. If you were going to be stranded on a deserted island, what musical item would you take with you and why?
Answer:
For me, it would be the electric guitar. The sheer power of the sound and the ability to shape it in so many ways lets me express my connection with something that’s transcendent.

12. If your music was going to be featured on any TV show that is currently on right now, which would you love it to be on? Or if you prefer, what is a movie that you love that you wish your music was featured in?
Answer:
As far as TV I will love for my music to be on a black-ish TV show I love that show or if it’s a movie I will get with the movie Next Friday because I know when that movie drops it’s going to be another classic ..s/o to Ice Cube.

13. At the end of the day, what do you hope people take away from your music?
Answer:
My music is real life experiences so I will hope people take away knowledge and wisdom from it.

14. When you are not making music what else do you enjoy to do?
Answer:
I enjoy spending time with my family and giving back by helping the elderly and the homeless.

15.  Where you @ online?
Answer:

You can reach me @realqmachette Twitter
Or qmachetteytg .
Facebook /Q.Machette.Fan
Instagram/Qmachette
Music link http://smarturl.it/Qmachette



Views: 23

Comment

You need to be a member of Poze Productions/Poze Records Inc..FREE TO JOIN to add comments!

Join Poze Productions/Poze Records Inc..FREE TO JOIN

Visitor Tracker

 free counters

(Posted February 10, 2012)

Badge

Loading…

Latest Activity

Hoodish radio Skullie and John Allen are now friends
4 minutes ago
realhiphop posted blog posts
33 minutes ago
Wayne"Guitar" Sanders updated their profile
2 hours ago
MICHAEL ALLEN BEGLEY posted songs
10 hours ago
MICHAEL ALLEN BEGLEY updated their profile
11 hours ago
greg long posted a status
"Come check out the new Website and See What we got to offer https://dbnfamnorth-recordings.ueniweb.com/#bob"
12 hours ago
greg long posted a song

 play LANDR-Complicated Life-Medium-Balanced

03:44
16 hours ago
Sapphire Wolf posted a status
22 hours ago
Sapphire Wolf posted photos
22 hours ago
Sapphire Wolf updated their profile
yesterday
Poze Productions favorited Cornlika's photo
yesterday
Poze Productions favorited Cornlika's photo
yesterday
Keane Douglas Wren posted a status
"I now am releasing self titled material starting with a single that is new and based on the George Floyd protests and the mood of civil stri"
yesterday
Poze Productions favorited Symphony's profile
Thursday
Poze Productions commented on Artist Anthony Flake's video
Thumbnail

Still

"featured on community page "
Thursday
Vanessa Morgan favorited Festus Ansah's profile
Thursday

X-poze-ing VIP`s Speech

Notes

Featured Artists on poze radio

Created by Poze Productions Dec 29, 2018 at 12:22pm. Last updated by Poze Productions May 21.

Learn How you can perform at the Xpozing Music Awards

Created by Poze Productions Sep 19, 2019 at 11:33pm. Last updated by Poze Productions May 16.

Poze ViP Makin News

Created by Poze Productions Jan 29, 2020 at 3:33pm. Last updated by Poze Productions May 16.

New VIP Artist

Yung Crazy

Check out My New Track "Culture" https://youtu.be/YYhEazd3h-Y

Continue

Created by Poze Productions Jan 13, 2020 at 3:42pm. Last updated by Poze Productions Feb 25.

© 2020   Created by Poze Productions.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service